Be för Sverige

I am not good moved right now.

Jag försöker verkligen göra allt jag kan för att få människor i min omgivning att förstå vem Jesus är. Jag vill verkligen ge hela mitt liv för att få berätta för människor om det jag tror på. Men i den världen vi lever i idag så är det inte lätt att vara kristen, men ändå är jag redo att stå, för det vill jag. Det är svårt när ungdomar idag har hittat den drog som förstör deras liv, genom att vara på fest och dricka sig fulla varenda helg har dem hittat det dem finner är något att satsa på. Det låter helt sjukt i mina öron eftersom jag aldrig kan tänka mig ett sådant liv själv. Jag har valt Jesus och det är det största jag har att tacka mig själv för.

Idag var en sådan dag då jag bara kände för att störta alla väggar mot kristendomen, krossa alla spritflaskor och ropa till Gud om hjälp för detta land! Det kommer en strid då tänker jag stå längst fram i raden för att slåss för Guds folk. Ingen är större än honom.
"...och alla ska se hur stor Gud är. Hans namn står över allt, värdig allt vårt lov. Vi ropar ut så stor är vår Gud."
How Great Is Our God - Chris Tomlin

"Jag tänker be för Sverige, be med mig. Det är något som hänt, mitt kära fosterland. Jag tänker be för Sverige, be med mig."
Jag tänker be för Sverige - Ådahl

Jag tänker i alla fall be för Sverige. NU.

Den omtalade dansen...

Igår/idag hade jag världens jobbigaste och kämpigaste träningsvärk ever! Det är ju nästan pinsamt att erkänna att jag hade så ont... jag menar, då borde jag vara väldigt otränad! Jag får väl finna mig i det och hoppas att träningsvärken givit mig starkare muskler ;) Idag dansade vi nämligen igen, och jag tror jag tränat bort en del av värken, jippie!
Dansen gick mycket bättre idag, ett stort PUH! Hade nästan mardrömmar om hur det skulle gå! Hoppas bara att det går väl på lördag, annars förlåter jag väl aldrig mig själv ;) Börjar bli a little bit nervous...

Jag har tränat lite på min svenskaredovisning om Vilhelm Moberg. Jag är faktiskt lite stolt ;). Redovisningen ska nog gå bra.

Ha en trevlig vecka!
/Olivia

Tröttast av dem tröttaste

Jag har nog aldrig varit så trött och helt utmattad som jag var idag! Pust, jag ska förklara. Vi övade vår dans idag. Vi lärde oss hela idag, så nu vet vi hur det ska vara! Men... jag tror att jag min hjärna pressades lite väl mycket. Maassa nya steg och rörelser, krångliga dessutom! Och att dansa i 4,5 timma... känns i leder och muskler! Så nu ska jag sooova, för jag ska jobba imorgon!

Ikväll har jag varit i pingstkyrkan i Varberg på lovsångskväll. Häärligt!

Kram

Mest om lördag :)

Igår tog Jakob körkort, häftigt! Jag vill oxå... och min tur kommer väl så småningom :)

På lördag blir det dans för hela slanten! Vi ska vara i Horred 10.30 och hämta Maja och Emmie, för att sedan åka vidare till Letebo och öva, öva, öva och öva...ända till 14.30 då Maja och Emmies föräldrar ska hämta oss där. Dansen går bra, och det är så roligt!! Datumen närmar sig då vi ska visa vad vi åstadkommit dem senaste månaderna... Snart gäller det; Maja, Emmie och Erica!

Och en sak till. Den 31 mars kl 20.00 i Ungdomens Hus är det Sen kväll med Guud! Det kommer bli bra och roligt.

Nu ska jag snart åka till kyrkan och städa den med Erica, för det är vår ansvarsvecka :) Sen blir det lovsångsövning i Sollyckan! Det är innebandyturnering på lördag i PS gympasal och möte i Pk Vbg efteråt, där vi ska leda lovsången...

See ya!
Kram

Problems with earrings

Jobb på dagen, kalas på kvällen. Familjegudstjänst idag.

Det var faktiskt en del folk på Village igår. Skönt, för då går tiden snabbare och man har något att göra hela tiden! Träffade Emmie där med Hanna och Andreas (min syssling och hans fru). Det var jättelängesen jag såg dem!

Kalas för Ola kl fem. Det var trevligt med god mat och sociala släktingar :) Jag använde mina nya silverringar i öronen, det var väldigt snyggt med ovant eftersom de är lite tunga. Senare började jag känna att det var lite för jobbigt att ha dem på mig för de gjorde lite ont och var som sagt tunga, så jag gick in i badrummet för att ta av mig dem. Det gick lätt att dra ur dem, men att sätta fast den lilla knoppen på mina vanliga örhängen, det var inte lätt! Jakob fick hjälpa mig på med ena örhänget, men det andra fick jag inte ens igenom hålet! Det började blöda och Olas svägerska Elin fick hjälpa mig. Hon tog alsolsprit och tryckte sen igenom - aj! Jag spände mig så mycket så att det kändes som hela rummet gungade, jag mådde illa och var jätteyr. Precis när Elin var klar fick jag luta mig mot mamma för att inte svimma, och gå ut och ta frisk luft. Huh!

I eftermiddag blir det Joykids som leder hela familjegudstjänsten. Jag antar att det kommer mycket folk, föräldrar o.s.v, och det är ju trevligt! Barnen är så härliga när dem sjunger :)
Ingen dans idag, Maja är sjuk :(

Kram

Sniffa på vårluften, den är underbar!

Nu är det dags att röra om i bloggsmeten igen.
Idag hade jag två engelska, nationella prov. Läsförståelsen gick bra, hörförståelsen gick inte lika bra, men jag gjorde vad jag kunde. Förutom det har dagen rullat på som en vanlig fredag, fast MED sol! Jippie, våren kommer till Veddige i år igen! Lyckligt värre.

Ikväll blir det räkor, Let's Dance och godis med mor och far. Det är allt bra skönt det också ibland, och inte alltid fara runt på kvällarna. Men imorgon, då blir det jobb och kalas efter det. Min bror fyller år, och jag får väl vara lycklig nog att testa mina nya silverringar i örsnibbarna! Jag fick ju äntligen byta ut mina läkörhängen i måndags, så nu blir det att inhandla snygga earrings ;) (*host*, det har jag ju redan gjort, men vad gör man inte som lycklig öronhålsägare? Haha) ... några större, coola örhängen som tips kanske? :)

Tänkte vara snäll eftersom det är fredag, och lägga in lite sommarbilder från förra året. Njut och längta!

96859-187


Ny design

Hm... funderar just på om mitt, snart en timmas arbete på min bloggdesign blev bra...Lite vårligt blev det väl? :) Säg din åsikt tack!

Ha en trevlig eftermiddag.
Kram

Allt och ingenting

96859-170
Precis sådana här skärp är mina favoritskärp just nu. Jag har ju hittills fyndat 4 sådana här skärp på loppis, 5 kr styck :) Denna bild snodde jag från La Redoute's hemsida, och där kostar detta 159 kr :)

Igår kom mina Me&I-kläder jag lade upp bilder på för några veckor sen! Den gröna kjolen och den brun-orange-vita tunikan satt perfekt! :) Det blir att användas i sommar!


Senare

Nu har jag och Erica varit ute och gått i en timma! Mysigt och härligt, men blåsigt och kallt! Men vi hade mycket att prata om, så det var minsann bara trevligt :)

Ikväll är det YouthCrowd kl 20. Hoppas det kommer många!!

Kram

Skärp är min nya passion (:

Nu har jag alldeles nyss varit på loppis. Vilka fynd alltså! Tre superfina skärp! (skärp igen :)). Jag hittade ett smalt rött (samma som det vita jag köpte fast rött), ett smalt turkost, och ett blankt, vitt midjeskärp!
Skärp har blivit min nya passion <3.
Kläder som jag inte använt på länge som jag inte tycker särskilt mycket om, blir jättesnygga och kommer mycket bra till användning med ett snyggt skärp! Nu slipper jag har dåligt samvete för plaggen (som är riktigt fina, men som jag inte trivts så bra i) som bara hänger i garderoben utan mening. Nu kommer de fram igen, speciellt snyggt med det vita midjeskärpet! :)

Tänk vad 15 ynka kronor kan bidra med! <3

Kram

Barnkalas och stoj!

Äntligen fri från febern.

Jag sov hos Johanna inatt, för Joann var iväg. Det var mysigt och vi skrattade jättemycket! Jag vaknade dock kl åtta, då Max satt över mig och flinade åt mig :) Addick hade sovit halva natten emellan mig och Johanna, och Max sov där andra halvan av natten. Han ville sova med oss ;).

Förresten! Max hade barnkalas igår. Han fyller 4 år på torsdag (8:e). Det var som många andra barnkalas, väldigt mycket ljud och stök! :) Men det var roligt. Johanna och jag hade gjort en "Pytontårta" från en rolig receptbok "Millas kalastårtor". Den blev döläcker! Riktigt giftgrön... Max gillade den :)


96859-168 96859-169


Tack för mig, nu ska jag fördriva tiden på något sätt...