På storbildskärm i BerlinHoppsan! Från 4:25 syns jag på storbildskärmen i mitten, sjungandes Me and Mrs Jones väldigt engagerat! :D

Ett inlägg kommer med mina egna bilder från konserten och staden!

JAG VAR DÄR!Berlin var coolt - men Michael Bublé var O S L A G B A R!!!!!!!!!!!!!!! Detta är från konserten!

En lysande present


Vet ni? Jag fick precis en söt liten ficklampa från 50-talet av min, håll i er, svägerskas pappa! Tänk så gulligt att han tänkte på mig när han såg den på en loppis! Och originalbatteriet sitter i! Dock funkar den ju inte, men vad gör det?
Den är jättefin!

Tack!!

Check!

Vill ni se min checklista för de närmaste veckorna?


Pengar att spendera i Berlin

Strumpbyxor, väska, smink till balen

Färgning hos frisören innan balen

En studentpresent

Två födelsedagspresenter


Och så tänkte jag ha pengar över där också... ajdå.


Dream, that's the thing to do

Tror ni att man kan hitta sitt drömställe?

När jag sitter ute i solen dessa dagar, och blundar, så tänker jag att när jag öppnar mina ögon, då sitter jag i min drömträdgård med det vackraste huset bakom mig. Medan jag blundar tänker jag att jag hör barnskratt längre ifrån, men närmast fågelkvitter. Någonstans klipper någon gräset, och jag hör ljudet av en ringklocka på en cykel. Men närmast hör jag mina egna hjärtslag, och skogens sus.

Och så pang! så spricker bubblan igen. Jag undrar ibland om det verkligen stämmer, att man mår psykiskt bra av att drömma. När bubblan ändå alltid spricker, vad tjänar det då till? Men visst, vad vore livet utan drömmar?


Mina drömmar är många, stora och små.
Jag vill starta en hattaffär i England, eller en tebutik, resa över hela USA och besöka vänner, åka till en vacker plats och bara gå runt och drömma, gifta mig/få familj, bli modist i Paris, bara ägna mig åt människor på något sätt, bli florist, resa jorden runt, lära mig laga god mat, skriva, kanske starta ett fik med egna bakverk, fotografera.

Vart ska man börja, och hur? Det känns fantastiskt att ha hela livet framför sig, men jag vill inte att livet ska rinna ifrån mig för fort!

Gröna träd

Här är en av klänningarna jag köpte på Myrorna i Stockholm. Den är grön, mjuk och fin, och jag gillar den jättemycket!

Herre, du skall va' först
Du placeras högst
Här finns inga idoler
Här är det bara du som råder

Mes amis
Jag visste inte att en hallonbåt blir ett hjärta när man biter på den. Fint va?


Jag är så fantastiskt glad för mina vänner. Tack för att ni är verkliga vänner, och inte illusioner av några! Ni förstår nog vilka ni är. Kram på er.

Snart är det slut!

Just nu känner jag så här. Om allt går som jag har tänkt, och som jag verkligen hoppas, då är jag glad som en lärka och hoppar runt som en Duracell-kanin om två veckor. Då har jag också slutat skolan. Och om 3,5 vecka, då tar jag studenten. HELT FANTASTISKT och galet!

Jag spricker!

Så här skriver The Daily Bublé's special London correspondent om Michael Bublé's show i London i helgen:

Michael was singing to us, and only us. It was the most extraordinary show I have ever seen. He did all of his great songs. He was so funny, and so kind to his audience. He thanks everyone for coming and he gets that my family used our monthly “entertainment money” on his show – and it was worth every cent. All I can do this weekend is tell everyone how much I loved seeing The Michael Bublé show!

And he sang his big hits “Haven't Met You Yet” and “Everything” - I was so excited, I love those songs. "Home", got an amazing reaction too. The people went mad. I just cannot get over how wonderful it was. WHAT A SHOW! WHAT AN ENTERTAINER!

Och den här mannen ska jag höra om 1,5 VECKA I BERLIN! Förstår ni eller?! :D Jag kommer bli totalt blown away, och tårögd och allt möjligt. Vill ni se mig ordentligt drömsk och lycklig och förälskad - se mig när jag är totalt inne i Michael's musik. Å vad jag längtar - jag spricker snart.


Little Miss Sunshine i ask-format

Idag träffade jag Frida på bussen på väg hem. Vi pratade om allt möjligt. Tänk att vi varit vänner sedan vi började skolan, det vill säga i 12 år! Det är länge! Och vi skrattar fortfarande åt samma saker som då, och bor fortfarande ett stenkast ifrån varann. Också är vi ganska olika. Men värre var det när vi var små! Då var vi så olika så att vi bråkade - jämt! :)

I alla fall. Jag följde med henne hem för att kika på klänningen som hon sytt till en skolfest ikväll. Och så gav hon mig en söt Little Miss Sunshine-ask med mintpastiller i, som hon köpt till mig i Magaluf, där hon var på skolresa/studieresa för några veckor sen! :) Och tänk vad jag behövde lite "sunshine" idag när det regnar så otroligt mycket!

Tack Frida! Du ska få så mycket tillbaka en dag! :)

Io e mia sorore a StoccolmaJag och min syster skulle till Stockholm! :)


Min vackra syster på väg till inredningskursen som var anledningen till att vi åkte dit!


Och medan Johanna var på kurs så upptäckte jag Stockholm på egen hand :)


Drottninggatan


Och se där - på Sergels torg stod Peter Jihde och gapade i megafon till en lååååång Idol-kö!
Gamla Stan - så mysigt!
Stureplan                     Norrmalmstorg              Kungsträdgården


Kungsträdgården - så vackert med alla japanska körsbärsträd!


Det kungliga slottet


Världens finaste hattaffär, belägen i Gamla Stan. När man öppnade dörren klingade en gammal koklocka! Hade jag haft tillräckligt med pengar så hade jag köpt en hatt, definitivt.


Café Spegeln i Gamla Stan

Min helg var jättefin verkligen. Och resan upp och ner till Stockholm med bil var en av de bästa delarna, då jag och min syster fick prata massor! Å vad jag är glad att jag har henne!

Förresten så hittade jag lite klänningar som jag kan visa senare.

Kärlek är ett brev skickat tusen gångerKika in på
Audrey Hepburn Complex där dessa bilder kommer ifrån. Så vackra!

Stockholm nästa!

Imorgon åker jag till Stockholm med min syster! Hon ska på en inredningskurs, och jag ska strosa runt lite själv på dagarna. På eftermiddagarna och kvällarna får vi gå och äta och mysa tillsammans :) Det ska bli SÅ mysigt och roligt, också på grund av att jag inte har varit så mycket i Stockholm!

Så idag har jag kollat upp second hand-butiker och mysiga caféer! Jag hoppas kunna besöka nån utav dessa i alla fall:


Judits Second Hand


Lisa Larsson


Mint & Vintage

WOHO!

Idag är jag så otroligt glad. Gladare än jag har varit på länge, för idag har jag klarat teoriprovet!! :D Det känns så fantastiskt skönt att lämna de där böckerna bakom sig nu, efter att ha pluggat två veckor i sträck!

:D :D :D


Picknick vid sjön

I söndags, då det nästan var sommarvarmt och då det var jättesoligt, då åkte jag tåget till Miriam och Sara i Horred för att ha picknick vid sjön. Och på vägen dit gick vi på en vitsippe-stig! Mysig dag, helt klart.