Skärp är min nya passion (:

Nu har jag alldeles nyss varit på loppis. Vilka fynd alltså! Tre superfina skärp! (skärp igen :)). Jag hittade ett smalt rött (samma som det vita jag köpte fast rött), ett smalt turkost, och ett blankt, vitt midjeskärp!
Skärp har blivit min nya passion <3.
Kläder som jag inte använt på länge som jag inte tycker särskilt mycket om, blir jättesnygga och kommer mycket bra till användning med ett snyggt skärp! Nu slipper jag har dåligt samvete för plaggen (som är riktigt fina, men som jag inte trivts så bra i) som bara hänger i garderoben utan mening. Nu kommer de fram igen, speciellt snyggt med det vita midjeskärpet! :)

Tänk vad 15 ynka kronor kan bidra med! <3

Kram

Kommentarer
Postat av: Elin

Yeah, loppis är bäst!

Postat av: Olivia

Hihi, verkligen :)

2007-03-07 @ 16:50:36
URL: http://oliviajohansson.blogg.se
Postat av: aenigma

Olivia; Haha, tack! Skorna är köpta second hand förra året i Halmstad på myrorna tror jag. Det var kärlek vid första ögonkastet. Och för 20 kronor så var de lätt mina! :D

Och jaa, loppis är tokigt roligt. Jag handlar också ofta skärp. De är ju så billiga och man kan ju inte ha för många. :)

2007-03-07 @ 17:49:15
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Olivia

Aenigma: Oj, vilket fynd du gjorde! Riktigt fina.

Verkligen inte, mer skärp i överflöd åt folket! :D

2007-03-08 @ 16:44:18
URL: http://oliviajohansson.blogg.se
Postat av: aenigma

Jaa, jag älskar verkligen de där skorna! Mina stora favoritskor förra sommaren om man räknar bort ett par svarta ballrinas och jag tror att de kommer hänga med lika mycket i år. Får ofta kommentarer om dem också. Mina små köksrutiga skor! :D Haha

Om du undrar något mer om smyckena, vill se fler bilder (blogg.se muppade sig igår så jag kunde bara lägga upp 5 stycken bilder nämligen...) så är det bara att hojta. De "dyraste" stod med på exempellistan, sedan blir det bara billigare faktiskt. :) Ha det bra!

2007-03-09 @ 17:02:13
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Christin

Jag ska också ta en sväng på loppis och leta skärp för de är så dyra att köpa annars och så kan man få finare och mer personliga på loppis kan kan tänka mig :)

2007-03-09 @ 19:39:29
URL: http://christinsshopping.blogg.se
Postat av: Olivia

Aenigma: Å vad härligt med såna favoritskor! Hoppas jag kan fynda några favoritskor i sommar jag oxå :)

Det låter förträffligt. Jag ska fundera på det :)

Christin: Absolut! Gör det! Jag tycker precis som du. Jag har hittills fyndat 4 skärp, och jag lovar: Ingen annan jag känner har likadana! Roligare :)

2007-03-10 @ 13:09:09
URL: http://oliviajohansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback