Skola?

Psykologi-redovisning, franska-uppsats, religionsprov, religions-redovisning, psykologi-prov, filosofi-prov, psykologi-inlämning och engelska-inlämning.

På tre veckor.

Ni förstår att jag inte har någon fritid va? Bra. Då är vi överens. Jag dör nu.

Sånt jag gillar

En sak slog mig idag. När jag tycker om något, då syns det. Konstigt att det är så, fastän jag inte försöker få det att synas medvetet. Det bara blir så! De flesta kan väl inte ta miste på att jag t.ex. gillar:

1950-taletMichael BubléSlott och liknandeJulenJulkalendrarna Pelle Svanslös och Mysteriet på GreveholmAnne på Grönkullaosv. Eller?

Pelle Svanslös

Nu har jag, mamma och pappa precis tittat färdigt på Pelle Svanslös, julkalendern från 1997. Vi har tittat lite då och då, för att vi blev så sugna, och för att det var så längesen! Den är ju helt enkelt underbar. Både Pelle och Maja är jättesöta, men Bill och Bull är nästan bäst! De kommentarerna skulle jag vilja ha en lång lista på :)

- TIG ärthjärnor!

- ... annars ska ni få se på andra bullar.
- Andra bullar? Finns det andra billar också?

o.s.v.

Det är fint med gamla julkalendrar. När jag blir mamma ska mina barn få se de gamla julkalendrarna som jag såg när jag var liten. Inte de som går på tv nuförtiden!

Sov gott.

Christmas dreaming

I'm doing my Christmas dreaming a little early this year,
No sign of snow around
And yet I go around hearing jingle bells ringing in my ear.
Frank Sinatra

De har kommit!Biljetterna har kommit! Nu har jag nästan fattat att det är verklighet.

Where the wild things are
Den här filmen, "Till vildingarnas land" har premiär den 29:e januari, två dagar efter min födelsedag. Kan inte någon ge mig en biobiljett och ett sällskap till den då? :)

Drama Queens


Sista bilden visar mig, sminkad av Kajsa, helt brutalt.. jag blev rädd för mig själv! Men roligt var det! :)


The Rat Pack

Just nu laddar jag in färsk julmusik i min dator. Färsk fast gammal. Då menar jag i detta fall 'The Rat Pack - Christmas With Friends' med Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr. Det är en trippel-CD som jag fick låna av en kompis i fredags. Så glad! För julen, den längtar jag till..

"The Rat Pack, sammanslutning av
amerikanska underhållare bildad 1959. Dess självskrivne ledare var Frank Sinatra. De övriga medlemmarna var Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford och Joey Bishop. Gruppen, som själva aldrig kallade sig annat än the Summit eller the Clan, uppträdde ofta i Las Vegas och bidrog därmed till att göra Las Vegas till ett intressant mål för turister. Ofta när en av medlemmarna var kontrakterad för ett uppträdande gjorde en eller flera av de övriga plötsliga och oannonserade inhopp i programmet. Den enda kvinnan "i" gruppen var hedersmedlemmen Shirley MacLaine. Det sägs att Lauren Bacall var den som gav gruppen dess namn efter att ha sett dem återvända till sitt hotell efter en natts festande."
WikipediaHelgen har jag tillbringat i Torestorp, både fredag, lördag och söndag morgon. Det har varit roligt och mysigt på alla sätt! I natt sov jag hos Kajsa, och vi hade som vanligt jättemysigt! Jag kanske kan ladda upp lite bilder här när jag får tillgång till dem :)

Som förut har jag väldigt lite tid för bloggen.

Adjö!

Något att se fram emot i alla fall

Jag har inte alls mycket tid till något roligt nuförtiden. Skolan tar all tid, i alla fall fram tills i början av december. Först då kan jag förhoppningsvis slappna av, om inget annat kommer i vägen. Men något finns det att uppmuntra sig med i alla fall! Julen är jättesnart här, och så ska jag till Berlin i maj och lyssna på min favorit; Michael Bublé! Jag jublar vid tanken!! Bara pappa kan boka biljetterna snart, så att vi är säkrade...

Nu ska jag fortsätta plugga.