YouthCrowd

Skolan rullar på. Dagarna går, helgen närmar sig. Och DÅ! Dags för YouthCrowd... för första gången!
  • Lördag 2/9
  • 20.00
  • Pingstkyrkan, Veddige.
  • ... En gång i månaden
Vad som händer får ni se! :) Det kommer bli mycket spännande... jag längtar ;)

För mer info, gå in på: www.crowd.blogg.se

Är han inte underbar?

           

Dagens gullunge! Addick Freiman.

Helg!

Helg. Vilket bra ord. Det liksom klingar i öronen och ger en glädjefylld känsla av avslappning i hjärtat. Speciellt nu när skolan har börjat och all nervositet inför nationella proven hägrar.
Idag är det lördag. Det låter som en godisdag, inte sant? Men kanske inte för mig, jag äter ju godis alla andra dagar också ;-).
   Igår åt jag pizza med Erica, det var mysigt! Sen valde vi att promenera bort allt fett som lagt sig :-),  så vi tog en kvälls-promenix och träffade Jennie, Emma, Katrin och Philip på moppar! Haha, vilken syn ...
Men i vilket fall, trevlig kväll. Jag gick hem och lade mig, väldigt trött...
    Och ännu tröttare var jag när jag vaknade imorse. Jag ska jobba från till två. Så nu sitter jag och väntar på att Joann ska komma och hämta mig, han verkar vara lite sen? :-) Hoppas det blir en trevlig dag på jobbet.
   Idag eftermiddag ska jag dansa! :D Tjoho!


Addick - jag finner inga ord!

Idag har jag hälsat på mitt söta syskonbarn som föddes igår!
Namnet blir Addick, och han är otroligt söt! Helt fantastisk. Han har jättelångt mörkt hår och är så puttenutteliten nu, bara en dag gammal :-)
Max blir en helt superbra storebror, tro mig! Han var heeelt och hållet lyrisk när jag kom till BB. Han körde runt med den lille i den lilla vagnen som han får ligga i, och han släppte inte den i första taget! Lycklig som aldrig förr! :-)

Jag är en överlycklig moster. Nummer 2. Jag var framme med min alldeles halvdöda mobil med dess dåliga kvalitet till kamera och tog kort på Addick. Så fort jag fått någon sorts USB-kabel tillsammans med min nya telefon som kommer imån, så ska jag lägga upp fler bilder på honom. Men här är en som Joann skickat.

96859-26

Inga öppna ögon på denna bilden, men vänta tills ni får se! :-)

What a day!

Rutinerna är tillbaka. Jag stiger upp när mamma kommer och väcker mig kvart över sju. Jag tar cykeln och trampar iväg när klockan slår halv nio. Och dagen går. Efter sex och en halv timma är jag hemma och ställer cykeln i garaget igen. Just precis, det är skolan jag pratar om. Första dagen idag efter ett långt och underbart sommarlov.

Och inte nog med att skolan började och allt var nytt igen, då visar det sig att Johanna får åka in till BB för att hon har värkar! :-) Så ikväll kanske jag står på BB med rollen som moster, för andra gången! Glädje på hög nivå!!
Så efter allt detta så är jag hemma, och mamma är hemma tidigare från jobbet efter att ha hämtat Max från dagiset. Det var kris på jobbet (Village) med personal eftersom Joann fick köra in Johanna. Så därför ska jag jobba i eftermiddag från halv fyra till sex. Haha, oj vilken dag! Oväntad kan jag ju lugnt säga. Så vi får se vi kanske får åka in till BB ikväll efter att jag har jobbat då :-)

See ya!

Dans, dans, dans!

Dans är fantastiskt! Man blir så glad! Kroppen får verkligen mjukas upp nu efter den lata sommaren, då jag inte idrottat ett dugg :-) Hoppsan... borde jag gjort det?


Malmö

Igår besökte jag Malmö, tänk!

Min kära bror Samuel skulle åka ner till Malmö för att undersöka sin kanske blivande utbildning för två eller tre år. Mamma var vänlig nog att fråga om hon skulle följa med som sällskap, och Samuel svarade villigt ja. Men så kom mamma att tänka på att hon själv inte hade lust att gå omkring i Malmö, en stad hon inte känner till alls, i fem timmar. Så hon frågade mig, vilken ära! Och klart att jag ville följa med. Det finns alltid plats för att besöka städer i mitt liv, i Sverige eller ej. Så i alla fall, vi startade bilen 07.40 och körde ner mot Malmö. Samuel gjorde ett tappert försök att leta reda på en bra karta i sin lilla telefon. Det gick bra en lång bit, men det höll inte hela vägen. Vi körde fel, men kom fram till högskolan 09.50. Precis i rätt tid.

När vi lämnat av honom skulle då jag och mamma försöka ta oss någonstans där man kunde hitta på något. Mamma som inte alls kände till ställena runt omkring... Men lyssna noga, vår räddning kom!
När vi kört en liten bit in mot en stad som heter Limhamn, hör vi någon som tutar järnet bakom oss! Och när vi vänder oss om, så är det Joann, min svåger som sitter i bilen bakom! Han hade ringt några gånger innan för att höra vart vi befann oss någonstans. Jag och mamma blev ruskigt förvånade! Joann blev vår räddning i Malmö, tack vare att han har bott där nere tidigare i sitt liv. Trevligt!

Malmö är en mycket trevlig stad har jag upptäckt. Den fångade mitt hjärta efter den dagen. Joann visade oss runt en liten bit, b.l.a. till ett häftigt torn som heter Turning Torso. Det var grymt byggt; som en spiral! Och där inne fanns mer än 3000 lägenheter räknade jag ut. Det är inte illa!
Vi åkte också in i centrum, och där fann jag alla mina favoritaffärer på en gata! Otroligt bättre än Göteborg :-). Så jag fyndade en t-shirt och lite grejer på Lagerhaus. Kul! Träffade även Emmie, <3.

Puss!

One Minute - Mary Mary

1 - All I need is one minute of Your time
Five seconds of it may change Your mind
Ten seconds to make You see
Fifteen to say Lord I'm sorry
For all the things I've done
I'll take twenty more to say You're the one
Nine to think it through
I'll take the one to say I love You

Late at night when I was all alone
You held me in Your arms
I strayed away only to find
There was no place to hide
Lord please hear me when I say
I'll give my life to You
Whatever I've gotta do
Show me Lord and I will live for You

En minut...till att säga att jag älskar Jesus av hela mitt hjärta.

Dag nr 1.

Ännu en vecka har jag lämnat bakom mig. Jobbat och jobbat. Besökt sjukhus och varit hemma.
Livet går framåt. Saker förändras.


Igår var jag ute i härligt sommarregn. Jag och Erica tog regn-kort! :-)

 96859-10

                  

Blandade dagar

Jobb hela veckan, tjoho! ;-)

Har alltså jobbat idag, halvdag. Gick på stan lite... hittade en jättesnygg tröja på JC (inte ofta jag gör det :D), lade undan den, och åkte med bussen hem.

Igår jobbade jag till 15. Direkt efter gick jag till Café Porten där Marie jobbar, och hjälpte henne att torka bord och diska, tills hon hade stängt cafét och vi skulle gå. Just det, gå till Body Shop där Sara jobbar. Daniel kom dit och vi väntade tills Sara hade stängt affären. Efter det åkte vi till sjukhuset där vi hälsade på vår kompis. Det var skönt att träffa honom, stackaren.

Håller på att söka efter en ny mobiltelefon. Väldigt svårt ska jag säga! Först ska man hitta en bra telefon, men bra minne och allt det där. Och så vill man ju helst att det ska vara hyfsat bra kamera på den och att den definitivt ska vara snygg! (Enligt mig då...) Och så ska man ju bestämma om man ska ha kvar samma operatör som innan... Jaja, efter mycket vägande fram och tillbaka har jag bestämt mig för att köpa en 3g-telefon. Och också att jag ska skaffa mig 3 refill, så blir det billigare när jag ringer till alla kompisar som har 3 :-) Så jag har kanske snart bestämt mig för rätt telefon. Vill ju ha en ny så fort som möjligt eftersom den gamla är kass :-/.Anyway. Nu ska jag åka upp till Hirvs på cellgrupp. Trevligt värre.


Finfin dag

Dagen började med att jag steg upp 08.15, gjorde mig i ordning och åkte ner till kyrkan. Där skulle en stor härlig frukost vänta, för hela församlingen. Jakob skjutsade mig på min cykel, det var en strålande morgon.

Efter frukosten stannade jag, Thomas och Johannes kvar. Thomas ville bada. Jag hade ingen lust, fråga mig inte varför. Jag och Johannes bestämde oss i alla fall för att spela Settlers :-) Så vi tre spelade en omgång, där jag vann! Tjoho! Det är inte ofta ska jag säga... hihi. Jag tyckte ju givetvis det var jätteroligt att vinna, så vi spelade ännu en omgång. Och jag vann igen! Jippie :-) Senare skulle jag hem och äta middag... som jag nu har gjort. Vi ska träffas igen senare, och hitta på något utomhus med kanske några fler. Det är dock många utav mina vänner som inte är hemma denna helgen, så vi får se hur många vi kan rafsa ihop ;-)

Fick reda på en tråkig nyhet idag. En kompis ligger på sjukhus. Usch, vad jobbigt. Jag hoppas och ber att han ska få bli bättre. Eller varför inte helt bra?

-Tack Gud för att du vet allt och ser allt som sker, och att du kan hjälpa oss var och en med våra brister och problem. Du är den stora läkaren och jag ber att min kompis ska få bli bra. I Jesu namn. Amen.-


Impulstankar

Jag fick ett ryck idag. Eller ja, Erica gav mig ett :-) ... Erica berättade för mig att hon vill ha en kanin, och dem tankarna fick mig att längta tillbaka till min tid som kaninägare! Oj vilka impulstankar.... Fick syn på en helt bedårande svart kaninunge på blocket.se. Jag kan inte slita ögonen ifrån den! Men... det går inte så bra med att övertala föräldrar, inte för Erica heller. Så det kanske bara var några impulstankar som jag borde lämna? I alla fall, kaninungen är fortfarande otroligt söt. Men tankarna får nog vila sig lite.

Men nu borde Olivia sova. Hon ska jobba imorgon hela dagen, från 9.15-18. Och efter att ha sovit bort en del av dagen idag och jobbat kväll från 18-22, så behöver nog kroppen vila sig ytterligare.

Godnatt!Renovering pågår

Detta är alltså min nya blogg. Den är till en mycket stor del olik min andra.
Jag hoppas du kommer att trivas här, minst lika mycket som med den andra, och ägna minst lika mycket tid här som med den andra... Allt står fortfarande inte klart på den här bloggen. Men ska snart vara färdigrenoverat.

Tack på förhand! ;-)Hello!

Ny blogg. Välkommen in i värmen.