Fever

I've fever. Orkar inte sitta här egentligen, men blir bara såå trött på att titta på alla tv-såporna! Kan snart alla avsnitt utantill...

Bli inte sjuka, det är många som är det nu, och det är inte roligt.


Feberkram

Göteborg

Jag tillbringade hela 5 timmar i Göteborg igår, med min mamma och pappa. Det var alldeles supertrevligt :)
Jag inhandlade ett linne, en tunika/långt linne, en almanacka + två pennor och en skiddress (jacka + termobyxor). Jag hade faktiskt ingen, å denna var fin.

När jag kom hem åkte jag till kyrkan och umgicks med mina vänner, spelade spel och åt chips. Sen gick vi hem till en kompis och såg en film som var den läskigaste jag sett; "The Butterfly Effect". Se den inte om du är känslig för hemska scener.
Ps. Samuel har rätt i kommentarerna, den är tänkvärd. Men väldigt hemsk.

Idag ska jag jobba med Johanna. Det ska bli roligt, för jag har aldrig jobbat med henne ensam :)
Efter jobbet ska jag åka till kyrkan och vara med på en inspirerande gudstjänst!

Kram

SNÖ?

Vem i hela världen har dragit fram snön? Den hör inte hemma här just nu, för nu ska våren ta plats... snälla?
Jag är trött på vädret. Det blåser och är iskallt, inte det mysigaste.

Jag ska jobba idag. Även imorgon och på söndag. Hela dagar :) Och på lördag ska vi åka till Göteborg, mamma, pappa och jag. Dock inte Jakob som jobbar.

Nu har min hjärna blackout, jag har faktiskt inget mer att skriva om... tror jag. Bara att jag längtar jäääättemycket till sommaren. Undrar just om jag åker med till Gullbrannafestivalen i år igen, jag får väl se om jag får med mig Erica, och om det är några bra band som spelar... Förra året var riktigt härligt.

Frys inte fötterna av er!
Kram

Olivias lov, dag 2

Uscha mig vilken slapp dag. Det är det värsta med lovdagar då man inte har något att göra... man blir slapp och trött och seg! Min dag har inte varit särskilt händelserik än så länge. Jag fick kliva upp 7.30 (Blä! :S) för att ha en timma på mig innan jag skulle passa den årliga tandläkartiden. Men att gå upp så tidigt på sitt lov, för att åka till tandläkaren i tio minuter, då jag inte ens hade några hål, det var lite tråkigt.

Btw. Sen dess har jag faktiskt inte gjort så mycket som att lyfta stortån. Jag har tjuvlånat Jakobs nya Nintendo DS (Tyst! Säg inget till Jakob...) men inget annat. Inte förrän i eftermiddag har jag planerat att göra något. Då ska jag åka till Karin och Konrad och fika lite :)

Några utav mina vänner som har gått ut gymnasiet och jobbar, säger till mig som har lov:
"Ja, vissa har det bra..."
Vad svarar man på det?
"Ehm... ja."
Jag har det bra som har lov, visst. Men oj, så slappt det är.
Jag utropar: "Eller förresten, jag ska jobba lite på lovet! Se där... jag har det mindre slappt än andra i min ålder!"
Dem svarar: "Jamen, vadå jobba? Att stå bakom kassan i en affär, kallar du det "jobba"?"
Då svarar inte jag. Jag har inget mer att säga, bara att reta dem. Jag har lov, och det är väl skönt tänker jag... :)

See ya!

Vendredi soirée avec Olivia

Vi har haft en läxfri vecka som rektorn infört och nu har jag lov. Underbart.

Ikväll, efter mycket om och men, ska jag och Marie se på bio. Det var längesen, det ska bli roligt! Vi har inte bestämt vilken film vi ska se. "Se upp för dårarna", "Parfymen" (kanske inte, eftersom det verkar vara en rysare eller nån thriller...) eller "The Queen". Vi åker in fem i sju och strosar runt lite tills filmen börjar kl 21.15. Väldigt sent får det väl inte bli, jag ska jobba imorgon.

Jag blir tokig för jag vill ha sol och värme! Sommar. Man blir ju sjuk av att titta i den där H&M-katalogen full av somriga kjolar, svala blusar och stencoola solbrillor. Marie och jag pratade med varann i telefon och hon hade precis samma åsikter. "Sommar å sol... vad härligt det vore att slippa det kalla regnet."

96859-164 96859-165 96859-166
Visst är det somrigt och snyggt?

Nog om det. Sommar blir det väl tids nog om vi känner Sverige. Imorgon fyller Maja år och då blir det kalas hemma hos dem. Det betyder att jag får träffa Emmie både imorgon och på söndag, då vi ska fira Jakob med familje-kalas. Trevlans :)

Kram på er!

Fortsättningen på min dag

Vilken härlig eftermiddag det blev idag! Jag har faktiskt varit lite "nyttig" må jag säga... Jag har endast tagit det lugnt. Vad skönt det är ibland! Det som hände efter sista blogginlägget var att Frida kom hit och vi såg "På andra sidan häcken". Det enda som behövs säga är :D :D :D x3! Den var ju suverän! För att citera:
"HAHAHA! Was that out loud ??" eller
"Don't touch the cookie! I told you, that is just junk." "But I like cookie..."
Frida! :) och ni som sett den förstår säkert vad jag menar ...

Och sedan läste jag. Jag menar läste, läste, läste, läste och läste ur min lånade bok "Kära Ingen". Läänge. Tog det lugnt helt enkelt... ringde Marie och gick en promenad med henne. Oh, så trevligt att promenera med en trevlig vän :) Och nu kom jag innanför dörren.

Jag har även bestämt mig för att strukturera upp mitt liv en smula. Listan lyder följande:
- Lägga mig tidigare på kvällarna, så att jag får sova mina behövliga timmar och därmed bli mindre seg och trött på morgonen.
- Äta bättre frukost. Varför inte variera med lite go müsli (Marie :D) istället för de vardagliga mackorna?
- Gå promenader och läsa böcker istället för att tillbringa så grymt mycket tid vid datorn. (Lugn, Ebba. Jag kommer nog uppdatera bloggen lite grand ändå! :))
- Bli mindre tidsoptimist. Jag har aldrig varit det innan, men av någon anledning har jag blivit det nu. På väg till skolan. Jag blir ARG!

Så allt detta får det bli ändring på från och med NU.

See ya!

Dagarna går... veckor blir till år...

... (en rad ur Jerusalems låt "Dagarna går".)

Btw. Alla <3ans dag inföll igår, min bror fyllde år och här hemma var det kalas. Jag var glad då, och jag är glad nu. Jag kommer vara glad resten av dagen och livet leker!

96859-160

Idag fick vi sluta tiiidigt i skolan. Läraren vi skulle ha nästan resten av dagen var sjuk, så de andra lärarna var så snälla (Höm..?) och sa att vi fick sluta eftersom vi inte skulle ha några lektioner mer idag. Jippie! Jag gick upp och åt i matsalen och var hemma halv tolv. Häärliigt.

Jag funderar på att sätta mig och läsa en bok, eller ännu bättre: hyra "Stolthet och Fördom"! ("Pride and Prejudice") med Colin Firth i fronten! Han är ju så charmig ...

96859-162

Ha det bra, jag ska nog ha det trevligt med en film, jag.

10 februari

Mera, mera, mera! Sol och värme åt folket!
Vi har haft lite kalas idag för min kära mor som fyller år idag. Trevligt med hela stora familjen här.

Jag har varit på loppis idag :D
Jag fann ett par röda clips-örhängen (jag har riktiga hål, men dem var så söta!), ett rött halsband, två smala skärp; ett vitt och ett blått, ett par turkosa hårspännen och ett silvrigt kedje-skärp med två små hängen längst ner. Alltsammans för endast 30 kronor!

96859-158
Om du inte sett denna pojken innan så har du missat nåt!
Konrad Linde, en månad idag! <3

Äntligen ett inlägg

Först och främst: Sorry Ebba! Har du haft tråkigt i några dagar nu när du inte fått läsa? ;) Hihi...

Jag har faktiskt haft en del att göra, och en hel del har hänt sen sist jag skrev! Jag ska försöka sammanfatta.
  • Det har blivit februari, ett steg närmare vår. Fastän det just nu inte ser ut att bli så vår-varmt :/.
  • Gymnasievalet har fyllts i: Samhäll-språk.
  • Dansen vi övar går framåt, spännande! Sviterna blir träningsvärk utan like :)
  • Två nationella prov har utförts. Bara sex kvar ;). Men det har gått bra hittills.
  • Varit på Me&i-party, ett klädparty mest för barn, men finns även lite i vuxenstorlekar <3 Beställt en kjol och en tunika därifrån :) Så mycket 70-tal, så coolt! (http://www.meandi.se/)

  

  
Det är brun botten med vita blommor och orange inuti. Inte bruna mönster :)