Den gången då Jakob fick sin efterlängtade leverans.

96859-428

Det var längesen man såg Jakob så där längtansfull, som när ett barn går och väntar på att tomten ska komma. Idag var dagen då leveransen skulle komma till pappas kontor. Dagen med stort D.

Leveransen skulle innehålla en styck iPod Touch och en styck svart MacBook. Hans lillasyster var lika förväntansfull som honom över dessa godsaker till prylar, fastän han upptagit hennes dator i veckor bara för att kontrollera vart datorn befann sig i världen. Den skickades ju trots allt från Karlifornien.

Under tiden de väntade, försökte de sysselsätta varandra genom att göra ett test från Gymnasie-guidens tidning som kommit på posten. Innan de vet ordet av rullar BMW:n uppför garageinfarten. Där i baksätet skulle paketet alltså ligga. Eller paketen, som var väntade.


Jakob bär stolt in paketen.


Innan paketen öppnas måste Jakob förstås ringa upp Maja via videosamtal och berätta att paketen kommit. Förväntan är hög, på tonläget hörs det att Jakob är lycklig över det han ser framför sig.


Med mössan på och de ivriga fingrarna i högsta hugg påminner Jakob om en liten tomtenisse på julaftons morgon. Datorn skulle naturligtvis skyddas, så Jakob hade även beställt ett helsnyggt fodral.


Den helsvarta, matta datorn packas upp. Inte ett fingeravtryck, ingenting mer än det lysande vita äpplet syns på utsidan. Designen är übersnygg. Kartongen är absolut förbjuden att slängas.


Sen var det dags att packa upp det mindre paketet: The iPod Touch. Som sagt är designen snygg och väl uttänkt. På utsidan av kartongen är det intryckt där knappen sitter på iPoden, och man kan känna konturerna av den, och det är bara på lådan!
iPoden glänser i dess helsvarta silhuett. Allting är svart, och bara när Jakob trycker på ON-knappen lyser det kända äpplet.


Andra modeller ägda av familjemedlemmar jämfördes med nykomlingen. Jakobs första iPod, Olivias Nano och den nya Touchen.
Sen var det dags att börja starta datorn. Och just nu sitter Jakob och har fullt upp att ladda över filer från sin hårddisk till sin nya skönhet.

Kommentarer
Postat av: Jakob

WOHO! :-D Underbart! :-D Najs bilder!

Postat av: jakob

Hej Olivia! Jag skriver detta på min iPod! :-D

2007-10-09 @ 19:59:14
Postat av: Olivia

Jakob: Yeah! Imponerande sak, den där iPoden! ;)

2007-10-09 @ 20:36:45
URL: http://oliviajohansson.blogg.se
Postat av: Joann Freiman

QUL Jakob!!!!! ...... får kolla på den lite närmre vid ettt annat tillfälle! :-)

2007-10-09 @ 21:54:18
URL: http://www.freimans.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback