5 filmer på en dag, det är mycket!


Idag såg vi färdigt "Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain" på franskan! Sååå underbar! Hon är så otroligt söt och speciell! Hela filmen är underbar, lite mystisk och konstig. Se den!

Vi började även se "A christmas carol" av Charles Dickens på engelskan. Hittade inget klipp från samma version tyvärr. Den har jag sett innan, den är bra!


Och så tittade vi på "La vita e bella" på italienskan. (Bara massa film idag :D) Jättemysig, men o så sorglig! Hoppas den slutar lyckligt! (Och det gör den, har Lejla sagt. Tuur...)


Senare

Vilken film-dag alltså! Fanny har varit här ikväll och sett "Dagboken" och ätit skumtomtar med mig. Den är så underbar, och hon hade inte sett den! Och så direkt efter det kom det en film på tv som hette "Two weeks notice - kärlek på jobbet" med bl.a. Hugh Grant i rollerna. Vi tittade på den oxå :).
Jag har sett nån film med Hugh Grant innan, dock inte så många... men det var ett tag sen, och jag lade nog ingen vikt i varken hans roll eller han själv då, för först nu insåg jag att han faktiskt är rätt snygg ;), haha! Fanny skrattade åt mig... "Typiskt dig!". Ja, det kanske har blivit typiskt mig. Jag tror jag har fått lite film-pippi, men skoj är det!! För en film blir faktiskt mycket bättre med en snygg skådis som huvudroll... det måste ni väl hålla med om? Den var i alla fall lite gullig och rolig, fastän man fattade vad som skulle hända... (typiskt amerikanskt förstås, men Hugh Grant är brittisk ;D)


Kommentarer
Postat av: Linnéa

åh, jag älskar amelie!

Postat av: Samuel

Visst är Amelie bra? Vi har sett den minst 5-6 gånger!

2007-12-14 @ 22:10:26
URL: http://log.samuellinde.com
Postat av: Olivia

Linnéa: Den är underbar!
Samuel: Jaaa, suupermysig och jättefin! Jag tyckte verkligen om den! Jasså, har ni? Vad kul! Men ni är ju filmfantaster ;)

2007-12-14 @ 23:10:30
URL: http://oliviajohansson.blogg.se
Postat av: Johanna

La vita e bella! Den såg vi med! Den är så fruktansvärt fin :) Birgitta började gråta när vi såg den med henne..!
Hugh Grant är bäst! Och , ja han är snygg ;) Jättebra verkligen.. Du måste se "love actually" om du inte har sett den! den är hur kul och bra som helst, med hugh grant med :P

2007-12-16 @ 22:21:59
URL: http://trailer.blogg.se
Postat av: Olivia

Jasså? Haha, började hon gråta? Typiskt henne! :D
Ja, han är för snygg ;). Nä, den har jag inte sett! Men jag har varit på vippen att låna den många gånger... tack för tipset :D hihi!

2007-12-17 @ 21:45:21
URL: http://oliviajohansson.blogg.se
Postat av: underbaraclara

hahaha! ojojoj! Bra kämpat!
vilken fin design du har på bloggen också. tjusigt!

2007-12-19 @ 13:45:31
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Olivia

Clara: Hihi. Ja, det kan man säga ;).
Ååå, tackar! :D :D.

2007-12-20 @ 15:21:47
URL: http://oliviajohansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback