Massa kul saker

Jag har inte skrivit på ett tag... jag jobbar och står i varje dag och har fredag, lördag, söndag hållt till vid torget med mina vänner. Vi har "tagit ut kyrkan på stan" = dans, drama, prat om Gud. Väldigt bra och roligt! Har träffat nya människor, vilket har varit roligt och spännande.

I lördags såg jag och Émelie Mamma Mia-filmen! Det var väldigt bra! Colin Firth är ju självklart bäst alltså! Haha, ellerhur Émelie? "I love you" ;)
Och på söndagen fyllde Lisen 5 år, vilket resulterade i ett underbart barnkalas fyllt med pärlor, smink och glitterpennor!
 Mer behövs inte sägas :D I love her!

 

Jag har det trevligt, det är ett som är säkert! Jag älskar min Jesus, älskar mina vänner, min syster och min stora familj med alla underbara barn!

TACK Jesus för att du tar hand om allt! Tack för att du har en plan för mitt liv. Den vill jag följa, som du har tänkt dig! Amen.

Kommentarer
Postat av: Émelie

Ja, min SPONTANA reaktion var ju fakiskt att han var SPONTANT bättre än de andra papporna. Han var ju så SPONTAN. ;D Och så sjöng han faktiskt bäst av dem, Pierce och Stellan var ju katastrof. Meryl Streep till väldshärskare! :D

2008-07-15 @ 11:15:42
Postat av: Olivia

Haha, vad är det med det där ordet "SPONTAN"? :D HAHA! D.v.s. du gillar honom spontant! ;) Ja, oja! Han sjöng ju riktigt fint ;)

Heja för Meryl Streep!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback