Aj...

Ibland får jag Canada-flashbacks, och det gör för det mesta ont. Så ont så jag får ont i magen av saknad.

Idag

Lite så här känner jag mig just nu. Men vad vacker hon är!


RobynJag kanske ska återgå till idolen jag hade som 5-åring? Robyn har ju blivit ordentligt stor nu, och det var bara hennes låt "Do you really want me" som snurrade i mitt huvud när jag var liten.

Innan jag började skolan så hade jag en sagobok där jag klottrade ner alla berättelser som ploppade upp. Där har jag, 6 år gammal, skrivit "Sagan om dom 2 tjejerna". (Obs, nästan inga punkter! Försök hänga med ändå! :D)

Det var en gång 2 tjejer som var bästa kompisar dom lekte nästan varje gong en var 9 år och hete Sandra och en som var 6 år och hette Olivia Olivia ska ha långt hår och Sandra ska med ha långt hår. Men sen ska hon ha kort hår (Olivia alltså) som Robin hon har lång lug så hon kan se med ett öga och det vill Olivia med det är fint och det käns nog skönt tror jag slut

Så Robyn var minsann en idol! Jag gillar hennes nya "Dancing on my own" och "Hang with me" riktigt mycket!

It's about time

Walking down to the water's edge
Where I have been before
If I don't find my love sometime
I'm walking out that door
Some may come and some may go
But no-one seems to be
The person I've been searching for
The one whose meant for me

Biding my time, trying to find a heart that's lonely
Looking for him, my love my one and only
Maybe I'll dream, tonight about the boy who'll be coming my way
So I'll take this chance and celebrate the day

When I'm making my way through an open door
I've got some love and so much more
And I"m ready to make someone mine
Making my way through an open door
I've got some love and so much more
And I'll find him, 'cos it's about time

You try too hard and it feels just like
You're running on thin air
Why does luck happen by suprise
If you don't really care
The past is gone the flames are out
From fires that have burned
New ideals and different thoughts
From lessons I have learned

Got the feeling this could take a pretty long while
To find that smile
Put my faith in another piece of good advice
Well I tried that twice
Waiting for, a little something more
To inspire, take me higher
And I"m ready to make someone mine

It's about time - Jamie Cullum

Min soffa

Jag har hittat så mycket guldkorn på loppis på senaste tiden, så nu flödar det av blogginlägg! Det här är mitt senaste fynd, köpt för 150 kronor igår!

Det blev fint med en soffa i mitt rum, och den fick ju faktiskt plats, fastän jag har väldigt mycket grejer! Och mer skulle jag vilja ställa fram av det som just nu står i min garderob... Jag behöver ett hus, det är något som står klart för mig.
Spegeln är också nyfyndad! Precis en sån som jag velat ha. Men där stolen står nu, står istället min gammalrosa fåtölj, eftersom jag fick möblera om igår.

Och vet ni vad? Nu snöar det ute! Woho! :D

Guld för fingrar och ögonNågra andra saker som blivit favoriter för mig är pulsvärmarna och den söta koppen jag hittade på Textil - och råvarulagret i Fritsla. Pulsvärmarna är guld verkligen, speciellt för en sån som jag, som alltid går runt med iskalla händer.

28 kronor för ett kakfat
28 kr senare, och du kan ha ett helt eget, unikt kakfat!

Förra veckan var jag och Frida i Marks kommun och gled runt bland loppisar och presentbutiker. En ny favorit i kategorin "vackra platser" blev Fritsla. Oj vad fint där var! Och på en av loppisarna samlade jag och Frida på oss lite koppar, och limmade ihop till varsitt kakfat!

Nowhere Boy

Väldigt bra film, filmen om John Lennon's ungdom. Den såg jag och Emmie ikväll.
Jag har läst boken "John", skriven av Cynthia Lennon, som jag tyckte väldigt mycket om - och den här filmatiseringen var en bra skildring av ungdomsåren!

Skådespelaren som har huvudrollen var ju vääldigt snygg också. Väldigt:


Bitar ur mitt rumGlas är vackert.

Underwood - made in U.S.AJag har inte visat er mitt senaste fynd förresten! En helt magisk skrivmaskin från 1913. Helt otroligt fin är den, och den blev min för en hundralapp. Rena rånet. Jag har försökt sätta i ett papper för att testa den, men något har fastnat emellan, så jag får inte runt papperet. Så det får förbli en hemlighet för mig.

Det är tid för nagellackJag har upptäckt att nagellack inte behöver vara något man pryder naglarna med en gång om året eller så. Man kan ju byta varje vecka! Och jag som älskar färg blir lite smått tokig när jag upptäcker hur många olika nyanser det finns! Mina senaste köp var mintgrönt och gult!

Ett tips. Isadora-nagellacken är helt klart toppen. Torkar superfort och håller lääänge!


Serier

Vänner-serien. Jag är stuck.

Har aldrig varit för serier, för jag har aldrig kunnat följa dem på tv. Tappar tålamodet. Men när man kan låna av vänner som har dem på dvd - dåå, då kan jag ju se dem när jag vill ju! (Nej, jag laddar inte ner heller) Så nu har jag gjort det. Jag har hört så mycket om den här serien, så nu var det dags. Och den är riktigt rolig och härlig! Inte överdriven och inte för mycket.

En serie har jag följt innan, som jag köpte första säsongen av, och det var Mad Men. Men boxarna är dyra, och jag känner mig ganska stressad när fjärde säsongen av Mad Men redan har kommit ut... Kläderna i serien är oslagbara. Nästan för snygga, så det är främst därför jag tittade på den. Men om det någon dag blir rea på säsong 2, 3 och 4... DÅ ska jag minsann bänka mig framför tv:n och fortsätta! Eller om jag får låna av någon då.

Det passar ganska bra att titta på serier när man har mycket tid. Man dödar tiden ganska så smidigt då. Och ändå är det inte det enda jag gör, det lovar jag. För att inte ha supermycket jobb/inte pluggar så har jag ganska mycket i min kalender framöver:

Imorgon ska jag på tjejkväll i kyrkan, på torsdag ska jag till Kungsbacka pingst och höra Simon Ådahl, på fredag ska jag träffa Fanny som är hemma över helgen och sedan ska jag iväg på kvällen. Sedan är lördagen och söndagen obokade än så länge. Men nästa vecka ska jag till exempel fika med Lotta, gå på inredningskurs, jobba och ev. träffa Johanna Reinler.


Livet vs Greveholm

Nu är det bra! Nu är det dåligt... NUU är det bra! Nu är det dåligt...

Det är lite så livet är ganska ofta. Lite komiskt och långsökt så kan det jämföras med ett klipp från Mysteriet på Greveholm, där Ivar ska skrika när tv-apparaten funkar och inte.

Från 8:50 kan ni se detta. (Vad komiskt inlägget blev helt plötsligt. Men varför grubbla när man kan skratta? :D)Alltså, jag älskar verkligen Mysteriet på Greveholm. Så klockrent!