Chokladmaränger

Jag gör chokladmaränger för första gången! Jag blir alltid lite gladare när jag bakar.Nu är det rött! : )
Tre av mig?

Jag listar olika kända personer som jag fått höra att jag liknar:När jag var på en kompis bröllop för några år sen fick jag höra av min svägerska att jag liknade Cameron Diaz! Blont, kort hår.. ja, kanske på det sättet?Självklart är detta en komplimang. Se bara på headern där uppe. Vem diggar jag? Jag har faktiskt hört detta flera gånger, att jag är lik Audrey Hepburn, både av mina syskonbarn, min far och vänner. Jag har två tavlor med Audrey, och ibland har syskonbarnen pekat på tavlan och sagt frågande: "Olivia?"Zooey Deschanel. Svåraste namnet! Hon är med i 500 days of Summer, som jag ännu inte sett, men som jag på lördag kommer hålla i mina händer! Hon är fantastiskt söt, så tack för att jag tydligen påminner om henne! Jag ser det inte alls själv, men roligt är det.

Tre olika människor till utseendet. Hmm... ger jag så olika intryck?

Är våren lycka?

I söndags var Frida här. Vi bakade kärleksmums och spelade Vem vill bli miljonär, precis som man ska göra på lov tycker jag! Igår var hon också här. Vi hade fått tandläkartider nästan samtidigt, och hade följe dit. Den dagen lyssnade jag mycket på "Dentist Care" med Owl City, det fick mig att tycka att tandläkaren i alla fall var okej. Det är så otroligt tråkigt annars!

Snön är kvar, och det är så vackert och härligt! Aldrig att jag kommer att glömma den här vintern! I flera dagar har det nu dessutom varit soligt, vilket gör allt ännu vackrare. Idag är det t.o.m plusgrader, och ganska varmt! Men jag insåg idag varför jag inte ser fram emot våren lika mycket som alla andra så desperat gör.

För det första så gillar jag ju vintern. Det är den bästa årstiden, och speciellt när det kommer så här mycket snö. Och för det andra så säger det ju sig självt, att våren ger vårkänslor. Våren betyder kärlek, för det bubblar i kroppen och nästan alla mår bra av komma ur den mörka vintern och kliva in i den gröna våren. Flickvänner blir lite extra kära i sina pojkvänner och vice versa, och allt tyder på att människor är mer kärleksfulla mot varann. Och så står jag här, inte ett dugg nära en pojkvän. Våren belyser bara det faktum.

Om jag hade fått bestämma hur min vår skulle bli, då skulle den se ut så här:


Om det ändå kunde bli så.

Love At First Sight

I'm making this one special evening
Taking a chance in my life
Hoping you feel the same way as I do tonight
Just try and look into my eyes
Don't be scared of what you might see there
The first time I saw you
I knew love at first sight must be true, so true, oh so true
And now I just have to explain why I feel this way
I feel joy, I feel pain
You're in my heart and it's tearing me apart
'Cause I love you, I love you, I love you


Michael Bublé

En insnöad lördagkvällMin mamma längst till höger är fin mot min tapet!


Det är ganska mysigt att vara insnöad tycker jag! Och när man går ut är det som att gå i tunnlar av snö!


Jag är fortfarande sugen på rött. De två senare bilderna kommer härifrån.


Vart är ni?Jag förstår inte vart alla fina gentlemän gömmer sig. Har de något gemensamt gömställe?

Coco Chanel, igen.

Jag har sett fantastiska Coco Chanel igen. Den här gången med min mor. Å å å vad den är bra. (Inte den versionen som går på bio, med Audrey Tautou, utan den från 2008)

Boy Capel är en ny drömman, typ.


These are a few of my favourite thingsRött?Jag måste medge att jag verkligen är sugen på att färga/slinga mitt hår nu när det blivit så långt. Inte en så stor förändring som att bli väldigt mörkhårig, för nu har jag väntat på att min riktiga hårfärg ska växa ut, vilket den nu har gjort. Så några slingor, eller nån färg som inte behöver ge så mycket utväxt vore bra! Och just nu är jag bara lite, lite nyfiken på hur det skulle se ut i rött? Inte morotsrött, och inte knallrött, men typ som bilden ovan? Jag är lite sugen på att göra något galet!

Vi får se...

Jumperfabriken
Se dessa FANTASTISKA bilder från
Jumperfabriken. De har SÅ fina grejer, men jag har aldrig köpt något från någon återförsäljare. Men jag såg nyss att en utav dem tydligen är Hagedorn i Varberg! Och det visste inte jag!!!!!!! Jag ska ruusa dit imorgon. Jag kan nästan inte sitta still!

Jag glömde!

Jag har helt glömt av bloggen för några dagar. Oj! Men glad alla hjärtans dag! <3

Idag är jag så förkyld så jag nästan inte kan andas. Usch, vad sånt är jobbigt! Men veckan har annars varit väldigt trevlig. Jag har varit själv mestadels, eftersom mamma och pappa varit i Köpenhamn onsdag till fredag. Och när de kom hem i fredags kväll hade jag och mina syskon ordnat en överraskningsfest för mamma, som då fyllde år i onsdags. Det var så otroligt roligt och trevligt! Hon var så överraskad, och så tacksam! Vi åt god mat, tårta, och tittade på diabilder som jag tagit ner från vår vind. Oj vad vi skrattade!

Och så har jag lyssnat mer och mer på Owl City de senaste dagarna. Så roliga och mysiga texter, och såklart trevlig musik!

"...Circle me and the needle moves gracefully
Back and forth
If my heart was a compass you'd be north
Risk it all cause I'll catch you when you fall
Wherever you go
If my heart was a house you'd be home

It makes me smile because you said it best
I would clearly feel blessed if the sun rose up from the west
Flower balm perfume, all my clothes smell like you
Cause your favorite shade is navy blue..."


If my heart was a house - Owl City

Tingeling

I torsdags var det 150-dagars fest inför studenten. Temat var bokstaven T och jag var Tingeling!
Tack Erica för hjälp med frisyr och smink! Och för att du tog dessa fina kort! :)


Mad Men

Några dagar efter att jag fyllt år köpte jag första säsongen av Mad Men. Jag har velat se den serien på grund av skådespelarnas otroliga kläder! Serien utspelar sig 1960, så jag behöver väl inte förklara varför jag tycker som jag gör.Min favorit är självklart Betty Draper. Se bara!

Oooh..

Det är till och med så att jag blir intresserad av sport! Olympic Games brukar vara lite trevligt att se på, men Michael gör det hela ännu bättre! Han är någon slags ambassadör för Winter Games i Vancouver nu. Det är ju hans hemstad! Nu längtar jag fantastiskt mycket efter Berlin i maj, då jag ska höra honom LIVE!


Inget internet

Vårt internet hemma funkar inte, så det är anledningen till att jag inte uppdaterat här (nu använder jag en dator i skolan). Och man blir verkligen låst utan internet! Information, fakta och allt man behöver till skolarbete går inte att få tag på till exempel. Men på onsdag hoppas jag att det ska vara fixat.