Roadtrip 08

Nu är jag hemma efter en riktigt rolig roadtrip. Vi har gjort så mycket tokiga, roliga och härliga saker så jag tror inte jag kan berätta allt på bloggen, det är alldeles för mycket. Men jag kanske kan sammanfatta det lite!

Dag 1
Vi åker från Horred 07.00, och med "vi" menar jag 38 pers, de flesta från Horredstrakten, och startar vår roadtrip.
Vi blir indelade i team. och jag tillsammans med Olli blir teamledare. Ett häfte med runt 50 uppdrag delas ut till alla, och dessa ska utföras under hela resan för att samla poäng.
Första stoppet är Gekås där vi inhandlar mat/frukost/fika för det tre dagarna vi kommer vara på resande fot. Efter Gekås åker vi vidare till Växjö (där vi utför uppdrag och skyddar oss från snön i galleriorna!) och sen till Älmhult, närmare bestämt Citykyrkan, där vi tittar på film och övernattar.




Dag 2
Ett besök på det allra första IKEA. Där ska alla teamen göra en realityserie/ett drama i något av de inredda rummen, innehållande ett kristet budskap. Vi lattjar runt och hälsar på en stor panda och en jultomte. (Mycket lajbans p.g.a. att just det IKEA firar 50 år)
Hejdå IKEA, vi åker till Broby församlingshem. Jättemysig by! I församlingshemmet väntar seminarium och en härlig gudstjänst! Vi lägger oss sent den natten av anledningen att vi är ute i frostmörkret och bl.a. åkte skateboardrace med ungdomsledaren, dansade medeltida dans med Johannes och går en mysig promenad.




Dag 3
Vi lämnar Broby på förmiddagen för att resa vidare till nästa hemliga destination, nämligen Helsingborg. Här väntar två tjejer från en kyrka som ska ge oss uppdrag att utföra i Helsingborg. Vi får springa runt på olika platser och ta kort som bevis. Poängen räknas ihop, men tyvärr vinner vi inte.
Hemfärd. Roadtripen över. Slut. Hejdå. Hoppas vi gör om det!




Under resan har vi haft otroligt roligt och trevligt. Ni anar inte!
MELA :D

Kommentarer
Postat av: Melvis

hehehe

Postat av: Olivia

:D :D :D :D

2008-11-02 @ 16:21:53
URL: http://oliviajohansson.blogg.se/
Postat av: kajsa

d yvad härligt vi hade det !!!!!!!!

2008-11-03 @ 20:31:23
Postat av: Olivia

JAAA :D

2008-11-03 @ 21:07:46
URL: http://oliviajohansson.blogg.se/
Postat av: Filippa

vi hade aaskul i våran grupp... haha. måste göras på nytt!

2008-11-04 @ 21:56:32
URL: http://www.lillararaloppan.blogspot.com
Postat av: Olivia

Ellerhur :D jättekul! Vi ses på fredag va?

2008-11-04 @ 22:23:24
URL: http://oliviajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback