Minnena kommer tillbaka!

Ni vill inte tro det, men jag har ridit idag! Jag säger bara ÅH, ÅH, ÅH vad jag ibland önskar att jag inte slutade rida! Det är bara en sån härlig känsla!
Att känna hästens muskulösa kropp under mig, höra det klickande stegen på asfalt, frustandet som blandas med kvittrande fåglar en vacker sommardag och sen komma hem för att känna hästlukten på händerna. Det är obeskrivligt!

Det var så här. Emma, min svägerska och vän har passat en häst i en vecka nu. En vit, jättefin och snäll islänning vid namn Hetja, och idag följde jag med henne! Jag har ju verkligen inte ridit på säkert 3-4 år sist! Och då var det en kortis på Maries lånehäst Donald, kanske bara i tio minuter!

Jag red och Emma gick bredvid med Noa (hunden). Jag red ganska länge och det var väldigt intressant att känna hur jag liksom hörde ridskolelärarens röst i huvudet: "sträck på dig!", "ner med skänklarna", "knip åt med knäna". Allt detta lärande av ridning på ridskola i 3 år kom tillbaka, och jag visste precis hur jag skulle göra! Jag skrittade hela vägen utom sista biten då jag fick prova på att trava. Det gick dock som det gick med att rida lätt, haha! Jag mer studsade på hästen än höll takten "1,2,1,2". Men så var det ju väldigt längesen jag red också! Jag blev ändå glad då Emma sa att det syntes att jag var van i sadeln :)

En RIKTIGT mysig eftermiddag! Tack Emma. Jag vill mer än gärna rida fler gånger! ;)

Jag kom och tänka på en sak idag. Varför gör jag aldrig något längre? När jag var i 8-årsåldern både spelade jag piano, sjöng i kör och red, samtidigt som jag gick i skolan! Nu gör jag inget utav det längre. Jag rör mig aldrig! Så jag har ju bestämt mig för att börja dansa till hösten. (Det hade faktiskt varit roligt att rida någons häst regelbundet också :D, som Emma gjort ibland!) Hojta! :D

Ikväll åker jag nog till Powerweek på torget!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi ska alltså inte se på Mamma Mia i kväll? ;D Och det är du och jag när det gäller motion! Jag gör viserligan saker (sjunger, aktiv i Hydra, etc) men det enda jag gör i motionsväg, det

är att springa i trapporna och det är det ingen som uppmuntar :D

2008-07-12 @ 18:08:49
Postat av: Olivia

Du har så rätt! Om jag ska motionera borde jag göra det med dig ;-) Haha, springa i trappor räknas INTE! :-D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback