Övningskörning

Har inte kunnat lägga upp ett inlägg p.g.a. att info.blogg.se grejat med deras sida.. Men nu skriver jag det jag tänkt skriva i förrgår!

Jag övningskörde första gången i söndags!! Jag var supernervös i början... "Ska jag köra BIL liksom? Jag som alltid suttit bredvid :)" Det var en lite läskig känsla.. Men vad kuuul det var när man startade den! Jag höll i ratten och körde bilen, jätteroligt! :D. Pappa satt bredvid och lärde mig start och stopp, och efter många övningar flöt det på jättebra!

Nu får vi se när nästa gång blir...

Kommentarer
Postat av: jenny

kul :)

Postat av: Natalie B

Hej!

Missa INTE tävlingen på min blogg - där du kan vinna ett hemligt paket till ett värde av 1000 kr!!

http://natalieb.blogg.se/tvling.html

2008-04-01 @ 11:42:51
URL: http://natalieb.blogg.se
Postat av: Kajsa

Visst är det roligt att köra bil? jag hatade det förvisso i början när jag inte fattade allt men efter ett tag blev jag helt hooked. Tog mitt körkort i januari i år och det var något av det bästa jag varit med om. wiii!

2008-04-01 @ 13:08:22
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: Annie

ÅH! Jag vill också börja köra :D Måste bara gå kurs och skicka in papper o allt vad det är man ska göra först, sen så ;) haha! läskiiigt....

2008-04-01 @ 14:52:17
URL: http://aeni.blogg.se
Postat av: Olivia

Jenny: Jaa! :)
Kajsa: Det var jättekul att köra! Ja, det är ju en del att lära sig på en gång :/. Grattis, vad roligt!! :D Längtar tills jag har det oxå!
Annie: Ja, det är en hel del papper och grejs som ska fixas, tar sån tid. Jobbigt! Men det är kul då man till slut får köra :)

2008-04-01 @ 18:37:55
URL: http://oliviajohansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback